Kom med Hennedub i studiet, når han viser, hvordan instrumentalen til Noah Carters debutsingle, ‘Do You‘, kom til verden. Se videoen herunder.


Få producerer har haft så stor indflydelse på den danske hiphopscene de seneste år som Hennedub. Han står bag adskillige #1-hits fra landets størst, aktuelle artister. Det er ikke sikkert, du er bekendt med navnet, men du har helt sikkert hørt et eller flere af de numre, han har produceret.

Produceren står blandt andet bag Gillis (der i øvrigt spiller på den nye, danske hiphopfestival ‘For Evigt Hip Hop) singler ‘Orale’ og ‘Adios’, Kesis ‘Søvnløs’, ‘Golden’ med Brandon Beal og Lukas Graham — og altså også Noah Carter, der lige nu er aktuel med ‘Do You‘.

Selvom Hennedub tilsyneladende er en travl herre, har han dog alligevel fundet tid til at sideprojekter, som når han i denne otte minutter lange video, tager os med i studiet for at vise, hvordan instrumentalen til ‘Do You‘ med Noah Carter kom til verden. Lad os håbe, det ikke er den sidste af denne form for videoer fra Hennedub.

Hør nummeret her: