Betingelser

Hypebase – Betingelser for brug og politik ift. beskyttelse af personlige oplysninger

Ved at anvende Hypebase.dk som besøgende, opretter en profil og/eller logger ind på Hypebase, accepterer du betingelserne for brug af Hypebase. Ud er udelukkende berettiget til at anvende Hypebase, såfremt du accepterer at overholde gældende love og retsregler samt følgende betingelser:

 • Du og eventuelle rettighedshavere beholder rettighederne de filer, der uploades til Hypebase, og det kan til enhver tid slettes. Af systemmæssige årsager er det ikke sikkert, at filerne slettes med det samme, men i de fleste tilfælde vil de kunne fjernes med det samme. Ønsker du at slette din konto, bedes du kontakte Hypebase på kontakt@hypebase.dk.
 • Du kan ikke slette følgende indhold: Forumposter, kommentarer og lignende, du har tilføjet til Hypebase udenfor din egen profil. Statisk data, der er eller på et tidspunkt har været forbundet med din færden på og brug af Hypebase samt statistik, der er forbundet med indhold, du har uploadet til Hypebase.
 • Du garanterer, at du ejer det indhold, du uploader til Hypebase og dermed har de nødvendige rettigheder samt licens til at uploade det. Når du anbringer indhold på Hypebase, garanterer du samtidig, at det ikke krænker de etisk og lovmæssigt gældende regler for materialet – herunder ophavsret, kontraktrettigheder, personlige oplysninger, reklamerettigheder, immaterielle rettigheder, markedsføring, reklamerettigheder eller lignende rettigheder.
 • Er du eller øvrige rettighedshavere til det materiale, du ønsker at uploade til Hypebase, medlem af en organisation, der forvalter ophavsrettigheder, har du pligt til at kontakte Hypebase, inden du uploader materialet. Dette gør sig eksempelvis gældende, hvis du er medlem af KODA.
 • Du må på ingen måde uploade grafisk materiale, der kan virke stødende for enkeltpersoner eller særlige grupper – herunder pornografisk, racistisk, religiøst eller politisk indhold og budskaber. Hypebase fraskriver sig ethvert ansvar for upassende opførsel eller indhold fra tjenestens brugere.
 • Hypebase kan til enhver tid ophæve eller lukke profiler samt fjerne indhold, hvis dette strider imod reglement, lovgivning eller almindelig god opførsel. Hypebase er ikke ansvarlig og kan ikke gøres ansvarlig for eventuelle tab, dette kan medføre.
 • Hypebase er en platform for medlemmer, og formålet er at fremme den danske musikundergrund og styrke netværket musikerne imellem. Hypebase kan til enhver tid anvende denne platform til reklameformål med indtjening for øje. Ønsker en udefrakommende at anvende Hypebase til kommercielle aktiviteter, skal Hypebase kontaktes først. Hypebase forbeholder sig ret til på ethvert tidspunkt at fjerne indhold, der vurderes som værende kommercielt.
 • Hverken Hypebaseeller eventuelle samarbejdspartnere kan gøres ansvarlige for indhold uploadet af brugerne, profiler, link til websites, brugeradfærd, driftsafbrydelse, tredjeparts-reklamer, tekniske funktionsfejl, servere, skade på enheder brugt til anvendelse af tjenesten Hypebase, svigt af e-mail, generelle funktioner eller afspillere på baggrund af stor trafik til sitet.
 • Hypebase og samarbejdspartnere er ikke og kan ikke gøres ansvarlige overfor dig eller tredjemand for afledte eller indirekte erstatningskrav – herunder eksempelvis erstatning for tabt fortjeneste, der stammer fra din brug af Hypebase, selvom Hypebase er underrettet om muligheden for er erstatningskrav som dette.
 • Mener du, at dit værk er blevet kopieret og/eller anbragt på Hypebase på en sådan måde, at det krænker din ophavsret, bedes du kontakte Hypebase.dk på kontakt@hypebase.dk.
 • Ved at acceptere disse betingelser, accepterer du, at du tilmeldes Hypebases nyhedsbrev, der udsendes via e-mail. Det samme gør sig gældende for e-mails fra Hypebase om nye tiltag, information fra samarbejdspartnere, kommercielt indhold med mere. Du kan afmelde dig nyhedsbrevet til enhver tid.
 • Du accepterer samtidig, at betingelser dikteret af den danske og europæiske lovgivning overholdes.
 • Hypebase kan på ingen måde gøres ansvarlig for indhold tilføjet af platformens brugere. Det er udelukkende personen, der tilføjer indholdet, der er ansvarlig herfor.